Post a Comment Print Share on Facebook
Featured texttospeech Fussball USA Kreml Nancy

Rotten it is, you don't have to embellish - Pertin and Merjan had to make the front man the house for just a little remodeling: soon there was only the exterior walls

Merja and Pertti Naukkarinen had to make the front man the house for just a little remodeling. The vision changed, when the house found the surprises that requi

- 7 reads.

Rotten it is, you don't have to embellish - Pertin and Merjan had to make the front man the house for just a little remodeling: soon there was only the exterior walls
Merja and Pertti Naukkarinen had to make the front man the house for just a little remodeling. The vision changed, when the house found the surprises that require structural disassembly.In the video you get a tour Naukkarista renovate the front man to the house. Sauli Lehtinen

It was independence day in 2008, when the kokemäki river beach located on the mörskästä flying the old kitchen cabinets out.

Furniture ripped off Pertti and Merja Naukkarinen , who had months earlier bought this first contact, his home, in 1947 construction of the veteran house in the fish holmasta.

the Duo had intended to make to the house only a small surface in the renovation: the front man of the house when there was no shower, and the apartment of the surface require the update.

it happened to me.

kitchen cabinets after throwing out two months, about 11 exchange pallets. Didn't take long, when the house were still erect, longer frame poles, exterior walls, roofing and chimneys.

When the wind blows, the whole house rocking.

At the time, was the financial crisis, and nobody took loans. We were crazy and we bought the demolition of the house, which could not change, Pertti told.

Naukkari-purchase demolition of the house, which could not be changed. Naukkari of”Merja said that he is such a bush would change”

the couple had been looking for a while for themselves the housing when the Perch crashed into the on the net ”damn expensive” front man into the house. Curiosity woke up salty price, and the couple went to see the house and its surroundings.

the Old front man of the house doesn't really look like ten years ago like now. The house appears on the road just a glimpse, because the vegetation and trees were covering it over.

in the Bushes, sitting by the mustard yellow house was a sad sight.

the Plot, however, was big and right on the beach. Merja said the first thing that he's such a bush would change, Pertti said.

I'm from here and I know this house. How do we now here we ... change such mörskään, Merja told to think.

the price negotiations were concluded in switzerland, where the homeowner lived. The price of the compromise was, and it was a pretty penny off.

Housing trade books recorded that the apartment is sold in the condition in which it is at the time of sale.

Here they were on the move. Naukkari of naukkarisella apartment in the basement of the water

naukkari sella knew that the house had stood empty for eight years and the cold of those two. The basement smelled of mildew.

– the drying company man came to the scene and punched girders to the screwdriver. It went to the hilt through, and he said the bar was ”a little soft”. I said, that rotten it is, no need to embellish. We unpacked everything out, Pertti told.

the Apartment in the basement had 15 centimeters of water. Wet earth was dug away, the mold spores were killed and the country were lined with gravel coated filter cloth.

around the House to do the drainage and rain water systems at the same time when the blocks widened and the plinth was strengthened. The plinth was a crack, and it could build. The frame poles were changed half a meter to the new, and the walls of the press who purueristeen the ranch was put on the wool.

they don't frame it between the posts have been 50 cents, but each will have to make your own, the right size piece of wool.

Fatigue between very concrete

naukkari of doing everything possible for yourself. Electrical and plumbing as well as tiling left to the professionals. Both take it in turns-free during the process.

Home redevelopment took years and five months. Although the couple is now talking about things enthusiastically and I laughed, not almost one and a half year journey was not easy.

sometimes I feel that the process just goes on and on, and nothing to become ready, Pertti told.

Fatigue is visible between the very concrete. Pertti listoittaa hungry and tired in the upstairs bathroom, which had angular sloping roof. He estimates that 30 centimeters snippet get a list of two meters.

– It will not only become nothing, when logic is not running. The next morning it was time fine – tired, don't want to do anything specific.

Great location and big plot of land attracted Merja and Pertti Naukkarinen to buy the demolition of shape the front man of the house. Sauli lehtinen, a terrace and a garden was put in shape only then, when the home was inside the completely ready. The last was built in front of the carport. Sauli lehtinen small veranda can fit a table and three chairs. In addition, there are the shoes rack and clothes rack. Sauli Lehtinen”was Reached very quickly to an understanding,”

Always talk about that the construction shakes the couple's relationship and family life. The building process never went smoothly, schedules are stretched and the construction of the stress caused by tightening of the nerves.

naukkari of told to avoid the dinner crises. Pertin according to their clear vision of the outcome helped during the process, although the small surface renovation a wide my into a huge construction site.

it Was, however, ridiculous to claim that the family claim as anything home related.

– the Bedroom location was twisted at first, but that too was quickly understanding, She says.

Renovations started not regret by couples at any ilbet stage, although the private life of adversity faced coping during the process.

Light the kitchen is harmonious. The couple didn't want too much shiny surface. Sauli lehtinen is decorated with a lot of light shades. Sauli lehtinen indoors old is this gorgeous stove. It moved during the renovation from one place to another, and it worked then also the main lämmityksenä. Sauli lehtinen not too modern interior design

Merja take the interior and interior surfaces of the planning responsibility, and both are satisfied with the choices made. Naukkari sella do not want your home look too modern to fit the old house spirit.

we applied a bit of a rustic romantic style. We didn't want to, that the house exterior and interior was too much contrast – that should be the feeling that this isn't front man the house inside, She told me.

Naukkarinen house meets the current life claims: they had beautifully decorated the front man of the house, which is a big plot of land and 62 meters to the river beach.

– Money went a lot, but no such plots ever come against, Pertti consider.

– Best is to sit on the terrace on a summer morning and drink coffee in the morning river scenery watching, Merja said.

”Budget melt right at the beginning”

Naukkari-were defined by the house the budget of 50 000 euros. This budget exploded as soon as it was rated to cover the original plan, i.e. a small surface renovation expenses.

Although the duo did a lot of work myself a few neighbors with the assistance of, sank to the professionals bag you a tidy amount of money. The largest sum went on the farm.

the couple declined the expenditure 115 000-120 000. Then they stopped counting. That amount does not include yard and carport.

– so you Might say that we had a budget, because that original sum was pretty non-existent, Pertti said.

– When building itself and it's not a finished house package, the tenders will apply and pricing will take a lot of time. It is a continuous cable, Merja says.

the Apartment interior does not have a house after the completion of the renovated or modified. The garden has undergone a transformation.

– yard to get the wasted money so much as just wants, Merja said.

Pertti check from the city before the shops would beach, the trees crash to the river view can be raised. Sauli lehtinen yard had an old sauna building, which Naukkari-used for storage. Building back last easter, and was made on a terrace. Sauli Lehtinen
Avatar
Your Name
Post a Comment
Characters Left:
Your comment has been forwarded to the administrator for approval.×
Warning! Will constitute a criminal offense, illegal, threatening, offensive, insulting and swearing, derogatory, defamatory, vulgar, pornographic, indecent, personality rights, damaging or similar nature in the nature of all kinds of financial content, legal, criminal and administrative responsibility for the content of the sender member / members are belong.